Zestaw Listopadowy Nr 2 szt. 100
- Futomaki: serek, mixs warzyw w tempurze – 12 sztuk
- Futomaki: kalmar w tempurze, serek, sałata, ogórek, oshinko, sos spicy majo – 12 sztuk
- Hosomaki: kanpyo, rolka w tempurze – 8 sztuk
- Hosomaki: szparag w tempurze – 8 sztuk
- Hosomaki: papryka, tagarashi – 8 sztuk
- Hosomaki: łosoś grillowany, rolka w tempurze – 8 sztuk
- Hosomaki: oshinko – 8 sztuk
- Hosomaki: ogórek, sezam – 8 sztuk
- Hosomaki: awokado, serek – 8 sztuk
- California: krewetka w temperze, serek, ogórek, oshinko, rolka w sezamie – 10 sztuk
- California: tilapia w tempurze, serek, awokado, kanpyo, rolka w sezamie, sos kabayaki – 10 sztuk
Zestaw Listopadowy Nr 1 szt. 100
- Futomaki: tilapia w tempurze, ogórek, oshinko, serek, rolka w tempurze – 6 sztuk
-
- Futomaki: szparag w tempurze, serek, sałata, mixs warzyw- 12 sztuk
- Futomaki: kalmar w tempurze, sałata, serek, ogórek, oshinko, sos spicy mayo – 12 sztuk
- Hosomaki: surimi, sos sriracha – 10 sztuk
- Hosomaki: ogórek, sezam – 10 sztuk
- Hosomaki: łosoś grillowany – 10 sztuk
- Hosomaki: oshinko – 10 sztuk
- Hosomaki: awokado, saerek- 10 sztuk
- California: surimi, oshinko, ogórek, na górze serek opalany, sos sweet chilli- 10 sztuk
- California: gotowana krewetka, serek, mango, na górze łosoś gravlax, sos kabayaki, sezam– 10 sztuk